OM MIG
Marie-Louise Kristensen
Jeg har siden jeg var meget lille elskede at være med i køkkenet, og til at starte med var det primært når der skulle laves aftensmad at jeg var med på sidelinjen.
Da jeg blev ældre ændrede min passion sig til at være alt hvad der indeholdte sukker og jeg begyndte at eksperimentere en masse og fik en stor interesse for det søde køkken.
Da jeg blev færdiguddannet som Service Økonom valgte jeg at udleve en af mine andre store passioner nemlig at rejse og opleve verden. Jeg tog derfor 5 ud som guide og har været i lande som Thailand, Spanien og Tyrkiet. Her har jeg smagt igennem mange forskellige desserter og søde sager og finder meget af min af min inspiration derfra med nogle af de råvarer jeg bruger.
Tilbage i Oktober 2017 flyttede jeg tilbage til Danmark og bor sammen med min lille familie. Vil du læse mere om mig og min familie kan du klikke her.
Så snart jeg kom tilbage til Danmark og var på barsel, var der ingen tvivl om at jeg skulle igang igen med det søde køkken. Ved siden af mit arbejde som manager på en cafe, bruger jeg nu også en masse tid i køkkenet på at kreere en masse kager og søde sager. Og jeg håber at du har lyst til at læse med og lade dig inspirere.
Kan li’ hvad du læser, vil det betyde meget hvis de gav opskriften et like. Hvis du vil have besked, når en ny opskrift er tilgængelig, så følg bloggen, så vil du modtage en mail hvergang jeg poster en ny opskrift.
Det ville glæde mig og se jeres kreationer fra mine opskrifter, så brug gerne #Maloukri når du bruger nogle af mine opskrifter
God fornøjelse
De bedste Hilsner
Marie-Louise Kristensen