Bonty barer
Er du ligesom mig vild med Bounty? Så kan du faktisk med få ingredienser lave dem selv. Har man ikke en form, som den jeg har brugt kan man forme dem i hånden, eller sætte dem med teskeer og så dyppe dem i chokolade. Du kan både bruge lys eller mørk. Jeg syntes disse skulle så meget som muligt som dem man køber, så derfor har jeg brugt lys chokolade. Men de smager også super lækkert med mørk chokolade.
Bounty barer – 20 stk
200 g kondenseret mælk
100 g kokosmel
250 g mælke chokoalde
Bland kokosmel og kondeseret mælk i en skål, sæt det herefter på køl. Smelt nu chokoalden, se her hvordan jeg gør det. Når chokoladen er tempereret fyldes det i form. Vend nu formen på hovedet for at få det overskydende chokolade ud. Skrab herefter toppen ren med en spatel, så der ikke sidder chokolade tilbage på formen og kom det tilbage i skålet. Sæt den på køl i 5-10 minutter, indtil chokoladen har sat sig. Kom herefter kokos fyldet ned i formen, så der er 2mm til toppen. Pres det godt ned i formen, så der ikke danner sig lufthuller inde i chokoladerne. Luk herefter chokoladerne med det resterende chokolade, ved hjælp af en spatel. Er chokoladen blevet for kold, kan du give den 1-2 sekunder i mikroovnen adgangen, så den bliver til at arbejde med. Husk den ikke må overstige 31 grader. Sæt dem igen på køl indtil chokoladen har sat sig. Herefter kan de poppes ud ad formen.
Bruger du ikke formen, dyppes kokos stængerne/kuglerne ned i mælkechokoladen, og sættes på et spækbræt med bagepapir på og sættes på køl indtil de har sat sig.