Bagværk,  Jul,  konfekt,  Opskrifter

Kokostoppe

Kokostoppe er et super nemt stykke konfekt/kage at lave til julens mange julefrokoster eller bare til picnic kurven om sommeren. Ja kokostoppe kan spises hele året rundt hvis du mig. Og her kan du også sagtens tage børnene med i køkkenet, eller lade de ældre børn gå i køkkenet selv. Jeg havde Florence med i køkkenet da jeg lavede dem, hun er nu lidt for lille endnu til at forstå de skal en tur i ovnen før de skulle spises. Så hun nåede at spise en del kokos masse inden, de kom i ovnen. Men det er jo også en del af det at være med i køkkenet. Kan huske da jeg selv var med i køkkenet som lille. Det var jo det BEDSTE når man fik lov til at slikke skålen.

Kokostoppe
15-20 stk
350 g Kokosmel
250 g Kondenseret mælk
40 g æggehide (Svarer til et bæger pastauriseret æggehvide)
½ tsk vanilje paste (jeg bruger den fra dr. Oetker) (eller 1 tsk vanilje sukker)

Bages i 15 minutter ved 175 grader.

Når kokkostoppene er kølet af, dyppes de i mørk chokolade. Se en guide her til hvordan man temperere chokoladen. Opbevar dem i en lufttæt beholder. Her kan de godt holde sig nogle dage

SKRIV EN KOMMENTAR: Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Secured By miniOrange